intro - Reisverslag uit Zwolle, Nederland van Marieke Reijers - WaarBenJij.nu intro - Reisverslag uit Zwolle, Nederland van Marieke Reijers - WaarBenJij.nu

intro

Blijf op de hoogte en volg Marieke

15 Januari 2007 | Nederland, Zwolle

Zal ik een site bijhouden was een twijfel van Marieke, ik dacht aan een stuk van Youp van het Hek uit prachtige paprika’s:

“Kinderen gaan nu op wereld reis, backpacken heet dat he dat doen alle kinderen nu…

ze weten niet eens waar Badhoevedorp ligt! (uhmmm google….)

Het aller ergst is: dan sturen ze elke 14 dagen een nieuwsbrief per e-mail kiele kiele jeeh

“hallo jullie willen vast wel weten waar we zitten …” nou dat willen we dus helemaal niet! Wat waren we blij dat we een tijdje van die types verlost waren zeg! En dan doen ze er ook nog zo een fotootje bij met de tekst het bakkertje hier in Bangladesh gaat al om 7uur al open… in je eigen dorp ook muts alleen toen lag je nog te meuren trut!”
uhm ja dat klopt dus… :s

Maar goed ik doe t toch!! Jullie moeten zelf natuurlijk weten of je t allemaal blijft volgen maar zelf vond ik het in ieder geval wel erg leuk om te lezen van anderen toen ze weg waren!

Zet gerust elke keer een reactie neer! en mailen kan natuurlijk ook gewoon (voor de leuke verhalen :D) !

Veel liefs Marieke

• 15 Januari 2007 - 16:00

Robert:

Veel plezier, doe voorzichtig en als je terug bent zal ik je het laten zien ;-)

• 15 Januari 2007 - 16:58

Irene:

Lieverd ik ga je missen!!!!

• 15 Januari 2007 - 17:11

Dianne:

Heeey Marieke!

Heel veel plezier en suc6 in suriname!ik hoop dat je een hele fijne tijd gaat hebben daar!

• 15 Januari 2007 - 17:12

Jannine:

Zeker ga ik je volgen!! En die spannende verhalen zal ik je nog wel doormailen! Mag ik je dan alvast ff heel veel succes wensen met alle voorbereidingen!! Ennuh net als Irene zegt.. ik ga je ook missen hoor! :'(
    Liefs mij

• 15 Januari 2007 - 17:19

Nynke:

Hey marieke!!..leuk zo'n site...kunnen we allemaal weten hoe vroeg het bakkertje in Suriname open gaat!!!..joepie!!
    Ik ga je missen!liefs Nyn

• 15 Januari 2007 - 17:21

Noortje:

Hi meissie, wel een hele lange vlucht ;-) hihi!
    Kuskus

• 15 Januari 2007 - 19:19

Marloes:

joehoe...bijna weg!!!
    enne we willen alles weten hoor, haha zelfs hoelaat de lekkere bakker opengaat...
    lievie mis je nu al!

• 15 Januari 2007 - 20:15

Adinda:

Heee meis, nog niet eens weg en al super veel reacties! Wat zul jij groeien van al die boosts!;) Ik geloof er trouwens niets van dat de bakker al om 7 uur opengaat, zijn ze daar veeeeel te RELAXED voor! Veel relaxeplezier daar! Hangmatje, coctailtje...noemen ze stage....tsss! Kuzzzz

• 16 Januari 2007 - 07:14

Sandra:

Hey Marieke,

Nog effetjes en dan is het zover. Lekker naar Suriname. Ik vind het echt een superidee om een site bij te houden en ga zeker af en toe kijken. Kan ik gelijk zien wat Mijke en mij te wachten staat als we je komen opzoeken. Voor nu nog succes met je laatste regeldingetjes en ik bel nog wel voordat je vertrekt.

Dikke kus. Sannie

• 16 Januari 2007 - 08:51

Mijke:

Hey Meis een goed idee hoor zo'n site! En ik hoor graag hoe laat jij de broodjes gaat halen als Sandra en ik je komen bezoeken.... ;)

kus Mijke

• 16 Januari 2007 - 22:42

Edwin:

Hey Marieke, originele opening!! Maaruh volgens mij eten ze in Suriname helemaal geen brood!!!! :) Succes over there!

• 17 Januari 2007 - 13:23

Je Moeder:

Dag Muppet,
    Leuk hoor zo'n site. Ik vind het wel een raar idee dat iedereen alles kan lezen. Het zal wel wennen. Ik wil je voordat je vertrekt alvast laten weten datdat wij echt niet blij zijn om van je verlost te zijn hoewel..... je rommel in het weekend zal ik niet missen

• 17 Januari 2007 - 13:38

Niek:

Hey Marieke,

wat leuk dat je naar Suriname gaat.. Voor je studie ofzo maar even een tijdje dit koude landje ontvluchten?

Ik hoop dat je een hele mooie tijd tegemoet gaat en ik zal je avonturen blijven volgen!

veel liefs Niek

• 17 Januari 2007 - 17:12

Echte Irene:

hey marieke ben blij dat je me gaat missen!! ik jou ook hoor

kus

• 18 Januari 2007 - 15:54

Bert:

Hé Marieke, echt geweldig dat je naar Suriname gaat! Heel veel plezier, geniet van alles, er gaat een wereld voor je open! Stiekem ben ik wel een beetje jaloers op je maar vind het super tof dat je gaat! Ek hoop jy gaan dit baie geniet!

liefs,
    Bert

• 18 Januari 2007 - 16:33

Irma :

Heeej Marieke,
    Heel veel plezier in Suriname, maak er een mooie tijd van!

• 19 Januari 2007 - 11:29

Sietske:

jouw site is alweer veel mooier gepimpt dan die van ons.. Leuk om je verhalen te volgen, laat Youp maar lullen!
    Ik heb wel zin in een wedstrijdje; bij terugkomst kijken wie de lekkerste neger op de foto heeft gezet? Dan laten we je huisgenootje in het beoordelingspannel,die schijnt er verstand van te hebben:D

Nog ff succes met de voorbereidingen!

• 21 Januari 2007 - 13:00

Robbert:

Heej!!
    jaja dan kan ik niet achterblijven he!
    Maar ga je echt voor school heen of lig je de hele tijd op het strand?;)
    Nou geniet ervan en ik volg je!

(K) Robbert

• 21 Januari 2007 - 13:10

Eric W:

Leuk dat ik je zo kan volgen. Veel plezier!

• 22 Januari 2007 - 14:00

Hsia Ping:

Hee Marieke,

We gaan er een leuke tijd van maken he ;)
    Je bent de eerst komende vier maanden nog niet van me af!!

Liefs je mede stage genootje

• 25 Januari 2007 - 08:49

Jan Br.:

in suriname gaan de bakkers pas om 11.00 uur open , vergeet je zonne-creme niet !

• 25 Januari 2007 - 08:58

Jan Br.:

o ja,vergeet niet de groeten te doen aan Ronnie Brunswijk in Lange Tabbetje aan de Marowijne rivier en Mariee ze zijn daar gek op blonde Hollandse meisjes met string.

• 27 Januari 2007 - 10:16

Jacqueline:

Hey Marieke,

Heel veel plezier en succes in Suriname! Ik ben benieuwd naar je komende verhalen/belevenissen!

Liefs Jacqueline

• 29 Januari 2007 - 10:29

Monique:

Heel veel su6 met het project daar, maak er wat moois van!
    Voor morgen een hele goede reis toegewensd! Wel lang vlieg he??
    Geniet er maar van.

Groetjes, liefs

• 30 Januari 2007 - 10:35

Irene:

NEEUUUUJJJJ nu ben je echt weg..boehoe maar goed je had wel een groot afscheidscomite..

• 30 Januari 2007 - 18:00

Lieltje:

hey meissie wat een geinig stukkie zeg hierboven!! Ik kon het mailtje van je site idd niet meer vinden ik had laatst ook mijn mail-boxje geleegd en ik ben bang dat ik dat mailtje ook per ongeluk had meegewist echt weer een actie voor mij!! Ik vond het heel leuk wat je op mijn kaartje had gezet en ik zal proberen wat trouwer te zijn in: mailen, smssen, hyvsen en alles waar ik nooit zo goed in was!! Ben al goed op weg vind je niet?? hoe is het nu in verweggistan??!! is het wat je er van verwachte nou ik wacht met smart op een berichtje van je!! dikke vette smakkerd je groote vriend lilian!!

• 30 Januari 2007 - 20:22

Marloes:

met een glimlach ging je de douane door..dapper hoor. ik hoop dat je die glimlach nog lang mag vasthouden!
    thanx voor je lieve kaartje.
    knuffel van mij

• 31 Januari 2007 - 16:14

Arina:

Chicka! How's life daar in suriname? Geniet er maar van en kom niet te bruin terug want dan herken ik je niet meer terug;) xxxxx